
KALAKAN: Arbol fruitudunen artatzea
Aurten fruituen uzta ona izan da. Fruitu arbolak mozterakoan kasu egin behar da. Aholkuak Gabriel Durrutyrekilan.
Irakurri gehiagoAurten fruituen uzta ona izan da. Fruitu arbolak mozterakoan kasu egin behar da. Aholkuak Gabriel Durrutyrekilan.
Irakurri gehiago“Orain untsa bizi giren lekuetan ezin bizia jinen da; bakotxak badugu zer egin lurraren beroketaren kontra joateko”. Kalakan, Gabriel Durrutyrekin.
Irakurri gehiagoHormak batzuk iziarazi baldin baditu sasoin hastapenean. Aroak, lurrak sekulan baino fruitu gehiagoren uzta ekarri du. Mahatsa bada, gaztainak hor dira, onddoak! Ez da pleinitzekorik.
Irakurri gehiagoGerezia fruitu delikatua da. Zendako Itsasu aldean gereziak badira eta ez hainbeste beste lekutan? Gutxixka badirela aditzen da, fruitu hunen geroa zoin da? Mintzatu gira Gabriel Durrutyrekin.
Irakurri gehiagoGeroz eta jende gehiago heldu da hemengo paisaietaz gozatzerat natura errespetatu gabe. Jarrera batzuk kalapita batzuen iturri izan dira azken aldi horietan.
Irakurri gehiagoHesiak etxe inguruan, politak bai baina zendako ez fruitudunak ere? Mizpira, feijoa, pikua edo berdin azpila landatzen ahal da. Xehetasunak Gabriel Durutyrekin.
Irakurri gehiagoHesiak etxe inguruan, politak bai baina zendako ez fruitudunak ere?
Irakurri gehiagoAkira Miyawaki 90 urteko japoniar botanista da, landareen biologian aditua eta Yokohama Unibertsitate Nazionaleko irakaslea. "Senzai shizen shokysei" oihan berritze metodoa garatu eta praktikan jarri du.
Irakurri gehiago